19 Nisan 2014 Cumartesi
Kumpir
1 kilo haşlanmış patates
2 yemek kaşığı tereyağ
200 gr rendelenmiş kaşar
bezelye
garnitür
kornişon salatalık turşusu
mısır-kırmızı biber
yeşil zeytin-siyah zeytin
Patatesleri haşlayıp rendeliyoruz.2 kaşık tereyağ katarak patatesleri yağla harmanlıyoruz.Yağlı bir tepsiye patatesleri döküp kaşık yardımıyla üzerleri dümdüz olacak şekilde bastırıyoruz.üstüne hazırladığımız kaşarın yarını döküyoruz.onun üzerine de hazırladığımız malzemeyi döküp heryerine gelecek şekilde yayıyoruz.Üzerine rendelenmiş kaşarın yarısını döküyoruz.180 derecelik fırında kaşarlar eriyip kızarıncaya kadar fırında tutup servise hazır hale getiriyoruz.
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder