19 Nisan 2014 Cumartesi

Kumpir




1 kilo haşlanmış patates

2 yemek kaşığı tereyağ

200 gr rendelenmiş kaşar

bezelye

garnitür

kornişon salatalık turşusu

mısır-kırmızı biber

yeşil zeytin-siyah zeytin 

Patatesleri haşlayıp rendeliyoruz.2 kaşık tereyağ katarak patatesleri yağla harmanlıyoruz.Yağlı bir tepsiye patatesleri döküp kaşık yardımıyla üzerleri dümdüz olacak şekilde bastırıyoruz.üstüne hazırladığımız kaşarın yarını döküyoruz.onun üzerine de hazırladığımız malzemeyi döküp heryerine gelecek şekilde yayıyoruz.Üzerine rendelenmiş kaşarın yarısını döküyoruz.180 derecelik fırında kaşarlar eriyip kızarıncaya kadar fırında tutup servise hazır hale getiriyoruz.

Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder